Noordmolenstraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Noordmolenstraat - 3035RG - Rotterdam beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 17 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Noordmolenstraat - 3035RG - Rotterdam
Hallo allemaal, er is een kamer vrij in een prachtig huis met drie slaapkamers. De woning is goed gelegen (12 minuten lopen naar Rotterdam Centraal) met alle voorzieningen (meerdere tramhaltes, postkantoor, koeriersdienst, restaurants en goedkope winkels) op korte afstand. Je deelt het appartement met twee van mijn vrienden, Leon (half Japans, half Frans, 3e jaar Erasmus) en Niko (half Vietnamees, half Frans, 3e jaar Erasmus). Ze zijn erg vriendelijk en respecteren de privacy van anderen. De woning beschikt over een aparte douche- en wasruimte, een mooie woonkamer en een ruime keuken. 1. Kookgerei – vaatwasser, koffiezetapparaat, oven, magnetron, mixer, airfryer 2. Wasmachine en droger 3. 24/7 wifi 4. Muziekapparatuur Stuur me gerust een bericht voor verdere vragen. Ik zou een snelle reactie op prijs stellen, proost.P.S. De kamer is voorlopig alleen beschikbaar voor juni en juli 2024.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Noordmolenstraat – 3035RG – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Noordmolenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 767
Aantal m2 – 17
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Noordmolenstraat in Rotterdam

Noordmolenstraat in Rotterdam via Kamernet
Noordmolenstraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo