Oldenzaalsestraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oldenzaalsestraat - 7523AA - Enschede beschikbaar per 2024-06-14 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 40 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oldenzaalsestraat - 7523AA - Enschede
Een woonruimte bestaande uit twee persoonlijke ruimtes (met een eigen slot), namelijk een slaapkamer en een studiekamer. Dus de bewoner krijgt twee eigen kamers.De kamers zijn gemeubileerd er is tevens een televisie aanwezig. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van het internet.Er is ook een gezamenlijke woonkamer, keuken en toilet.Zoals op de foto’s te zien is de woonruimte goed onderhouden.Op dit moment wordt de woning bewoont door één Engelsprekende studente.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oldenzaalsestraat – 7523AA – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Oldenzaalsestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 750
Aantal m2 – 40
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oldenzaalsestraat in Enschede

Oldenzaalsestraat in Enschede via Kamernet
Oldenzaalsestraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo