Oldenzaalsestraat in Hengelo via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oldenzaalsestraat - 7557GJ - Hengelo beschikbaar per 2023-02-17 in het mooie Hengelo. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oldenzaalsestraat - 7557GJ - Hengelo
Leuke/speelse kamer te huur in een hoekwoning gelegen in een levendige buurt. Dichtbij vele voorzieningen zoals de UT, centrum, winkels etc etc. Alles op loop/fiets afstand.Naast je eigen slaap/woon deel en een tuin tevens gemeenschappelijke ruimtes zoals een inbouwkeuken, washok, hallen, terras en zelfs een eigen fietsenstalling.Douche gelegenheidWC apartEventueel gemeubileerd en gestoffeerd op te leveren. Concept van het huis is rust en privacy. We werken met officiële notaris contracten.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oldenzaalsestraat – 7557GJ – Hengelo via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Oldenzaalsestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hengelo. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hengelo- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 465
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo

Oldenzaalsestraat in Hengelo via Kamernet
Oldenzaalsestraat in Hengelo via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo