Oliemolensingel in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oliemolensingel - 7511BE - Enschede beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oliemolensingel - 7511BE - Enschede
Ben jij een student en op zoek naar een kamer in Enschede? Dan is dit mogelijk jouw kans!Huize SteKo is een luxueuze flat aan de singel op 5 minuten fiets afstand van het centrum en het Saxion en 15 minuten fiets afstand van de universiteit af. De woning bestaat uit twee verdieping met een kelder voor de fietsen en extra opslag. De eerste etage bestaat uit de slaapruimtes en doucheruimte. Op de begaande grond is de beste kamer, het washok, de woonkamer en de keuken te vinden. De woning beschikt over een aantal levens verbeterende luxe producten een Airfryer en een vaatwasser daarnaast beschikken wij over een wasmachine, combi oven, rijstkoker, koelkast en vriezer. Naast studeren vinden wij in huize SteKo het zeer belangrijk om een avondje te relaxen op de bank, liters aan bloedverdunners naar binnen drinken terwijl je het huis laat zien wie de beste is in Mario kart of gewoon tijdens een goede film (Alcohol drinken is niet verplicht). In huize SteKo hebben we weinig verplichtingen we proberen ieder één keer in de week te koken en proberen we het huis een beetje leefbaar te houden door schoonmaak taken daarnaast kun je goed je eigen gang gaan.De kamer is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en is er beschikking over gratis parkeerplaatsen met camera toezicht.Spreekt deze kamer jou aan en zie jij jezelf hier al wonen tussen deze nuchtere gasten? Stuur dan een persoonlijk berichtje.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oliemolensingel – 7511BE – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Oliemolensingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 301
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oliemolensingel in Enschede

Oliemolensingel in Enschede via Kamernet
Oliemolensingel in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo