Oliemolensingel in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oliemolensingel - 7511BA - Enschede beschikbaar per 2024-05-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oliemolensingel - 7511BA - Enschede
Hoihoi!Wij zijn de bewoners van huize OMS aan de Oliemolensingel. Vanaf 1 mei komt er een kamer vrij. Daarom zijn we opzoek naar een nieuwe huisgenoot. Ons huis bestaat momenteel uit 4 mannen en 3 vrouwen waarvan er 1 binnenkort weggaat. We zijn allemaal actief binnen het studentenleven. Zo zitten 5 van ons bij een studentenvereniging en zijn er ook 2 lid van een sportvereniging. Doordeweeks zijn we dan ook lekker druk met de jaarclub, dispuut of training bijvoorbeeld. Wij hopen dan ook dat jij van plan bent om ook actief te worden of te blijven tijdens je studententijd. We vinden het leuk om met het huis activiteiten te ondernemen. Zo zijn we afgelopen jaar naar het bevrijdingsfestival gegaan en hebben we ook het jaarlijkse kerstdiner. Bij ons maakt iedere verdieping dan een gang en gaan we de hele avond lekker eten en wijn drinken. En naast deze dingen hebben we nog veel meer random huisavondjes! Ook vinden we het gezellig om samen te eten, maar dit is geheel vrijblijvend. We hebben geen streng kookschema of iets dergelijks.De kamer die vrij komt is 16m2 en zit op de bovenste verdieping waar je een prachtig uitzicht hebt. Je hebt ook je eigen wasbak op je kamer. De leefkeuken, badkamer, wc en bioscoopkelder deel je met de rest van het huis. Lijkt dit huis je wat, stuur dan vooral een berichtje!Groetjes, Huize OMS!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oliemolensingel – 7511BA – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Oliemolensingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 395
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oliemolensingel in Enschede

Oliemolensingel in Enschede via Kamernet
Oliemolensingel in Enschede via Kamernet

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo