Omegaplantsoen in Leiden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Omegaplantsoen - 2321KT - Leiden beschikbaar per 2024-06-23 in het mooie Leiden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 46 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Omegaplantsoen - 2321KT - Leiden
Denk je niet graag in hokjes? Dan is deze open studio echt iets voor jou.Natuurlijk heb je wel een aparte badkamer waar je ongestoord kun douchen en waar je een wasbak en toilet treft. De badkamer is stijlvol afgewerkt met zwarte Mosa vloertegels en hoogglans witte wandtegels tot aan het plafond. Je hebt een moderne open Bribus keuken met ATAG inbouwapparatuur, zodat je alles bij de hand hebt voor het bereiden van een gezonde lunch of gezellige maaltijd met vrienden. Je hebt de beschikking over een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven met geïntegreerde magnetron en koel- / vriescombinatie. Ook is er een plekje voor je wasmachine gereserveerd in de keuken.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Omegaplantsoen – 2321KT – Leiden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leiden aan de Omegaplantsoen en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leiden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leiden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 710
Aantal m2 – 46
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Omegaplantsoen in Leiden

Omegaplantsoen in Leiden via Kamernet
Omegaplantsoen in Leiden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo