Oost-Indieplaats in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oost-Indieplaats - 2611BR - Delft beschikbaar per 2024-08-15 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oost-Indieplaats - 2611BR - Delft
VROUWELIJKE ONDERHUURDER GEZOCHT! Hey lieve Meiden!Vanaf midden augustus komt er tijdelijk een kamer vrij in huize Souperstar, in ieder geval tot eind december met kans op langer (en kans op vast)! We zijn een meiden huis van 4, tussen 21 en 24 jaar oud, bij verschillende studies en wonen in het centrum van Delft. Vanaf na de zomer zal iedereen bezig zijn met het afronden van haar bachelor of beginnen met hun master. Je kan ons regelmatig vinden in de GR om een gezellig kopje thee te doen, vinden het leuk om saampjes te eten, doen graag spontane tripjes naar de kringloop en wanneer het uitkomt doen we huisavond waarbij we bv kokkerellen, cocktails maken, spelletjes spelen en goede foute nummers meeblèren.Daarnaast volgen we regelmatig samen klasjes bij X, zoals spinnen, pilates, BBB of een mislukte danspoging. Misschien heb jij nog aanraders waar we met zijn allen echt heen moeten??De kamer die vrijkomt is ongeveer 18m2, kost ongeveer €380 per maand inclusief. Zie foto’s voor een duidelijker beeld! Verder delen we een ruime badkamer en een gezellige GR voorzien van onder andere een uitklapbare ligbank, TV, stereo muziekinstallatie, vaatwasser, koffiezetapparaat, combimagnetron en airfryer.Ben jij ouderejaars en zie jij jezelf na dit bericht al helemaal bij ons wonen? Stuur dan uiterlijk voor maandag 10 juni een berichtje waardoor we je alvast beter kunnen leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan: wat je in het dagelijks leven doet, je hobby’s en wat voor lekkers jij vindt dat we moeten maken of drinken tijdens de volgende huisavond! Vergeet niet wat leuke foto’s van jezelf mee te sturen!We zullen uiterlijk dinsdag 11 juni laten weten of we je uitnodigen voor de instemming op donderdagavond 13 juni.Liefs, Huize SouperstarInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oost-Indieplaats – 2611BR – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Oost-Indieplaats en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 360
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oost-Indieplaats in Delft

Oost-Indieplaats in Delft via Kamernet
Oost-Indieplaats in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo