Oosteinde in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oosteinde - 2611SV - Delft beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oosteinde - 2611SV - Delft
Heee kamerzoekende meiden, Huize Oosterhoek is op zoek naar een onderhuurster voor de maanden juli en augustus!De kamer is 12 m^2 en de huur is 385 incl! Je komt te wonen met drie andere meisjes aan het mooie Oosteinde in hartje Delft! Ben of ken jij iemand die het leuk zou vinden om bij ons te komen onderhuren? Stuur me dan een berichtje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oosteinde – 2611SV – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Oosteinde en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 385
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oosteinde in Delft

Oosteinde in Delft via Kamernet
Oosteinde in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo