Oostersingel in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Oostersingel - 9713EX - Groningen beschikbaar per 2023-10-24 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 102 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Oostersingel - 9713EX - Groningen
Per 24 oktober tijdelijk te huur:Ruime en comfortabele 3-kamer appartement (102m2); volledig ingericht en instap klaar.Inclusief een bezoekers-parkeerpas voor 24 uur/week.Gelegen naast het UMCG en op loopafstand van het stadscentrum en het Centraal Station.Het appartement, op de eerste verdieping, is bereikbaar via de afgesloten hoofdentree middels lift of buitentrap.Indeling (alles gelijkvloers):Vanuit de ruime hal (8m2) toegang tot alle overige woonruimtes, zoals:- De grote en lichte woonkamer met open keuken (45m2) en een inloopkast (3m2) met o.a. wasmachine en -droger.De inbouwkeuken is voorzien van alle apparatuur zoals vaatwasser, koelkast, vrieskast, combimagnetron, koffiezetmachine, inductie kookplaat (4 zones) en een afzuigkap.- Slaapkamer 1 (14m2) en slaap-/werkkamer 2 (9m2).- Zowel de woonkamer als ook slaapkamer 1 biedt toegang tot de loggia (10m2).- Vanuit de hal tevens toegang tot het separate toilet en de luxe badkamer met badmeubel, ligbad, douchecabine en een handdoekenradiator.De huurprijs is exclusief een verrekenbaar voorschot voor elektriciteit en water ad € 200,00/maand.Het appartement is gasloos en wordt geheel elektrisch verwarmd.Voor de goede orde de huurprijs betreft een appartement die volledig gestoffeerd, gemeubileerd, ingericht en voorzien van alle huishoudelijke apparatuur wordt opgeleverd.Inclusief de kosten voor ontvangst van internet/tv en alle heffingen/belastingen.De voorkeur gaat uit naar 1 of 2 huurders; zonder huisdieren.Beschikbaar voor de periode 24 oktober 2023 tot en met 31 maart 2024.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Oostersingel – 9713EX – Groningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Groningen aan de Oostersingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1295
Aantal m2 – 102
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oostersingel in Groningen

Oostersingel in Groningen via Kamernet
Oostersingel in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo