Operastraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Operastraat - 7534EL - Enschede beschikbaar per 2023-08-05 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Operastraat - 7534EL - Enschede
Er is per direct een kamer beschikbaar in ons huis in Glanerbrug, Enschede. De slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is ingericht met een bureau en een eenpersoonsbed, een ingebouwde kast, laminaatvloer en gordijnen. Het hele huis heeft twee badkamers en drie toiletten (en in totaal 5 slaapkamers). Het huis wordt momenteel bewoond door 4 vrouwelijke studenten (een 2e jaars computer science op Saxion, een 1e en 2e jaars psychologie aan de UT en een 3e jaars technische natuurkunde). De woning heeft een oppervlakte van ruim 150 m2 plus een tuin en een schuur. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Een supermarkt en een fitnessschool zijn vlakbij. De woonkamer op de begane grond is volledig gemeubileerd en is voorzien van een TV met Chromecast en een paar gaming consoles. De keuken heeft alle voorzieningen, zoals een magnetron, oven en vaatwasser. We vragen 360 euro voor de kamer exclusief GWE, internet en gemeentelijke afvalheffingen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Operastraat – 7534EL – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Operastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 360
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Operastraat in Enschede

Operastraat in Enschede via Kamernet
Operastraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo