Oslofjord in Delfzijl via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oslofjord - 9933VE - Delfzijl beschikbaar per 2023-02-23 in het mooie Delfzijl. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oslofjord - 9933VE - Delfzijl
LET OP!Belangrijk:– De woning is per direct beschikbaar.– Het huis is gemeubileerd.– De huurprijs is inclusief gas, water en elektriciteit en inclusief televisie en internet.– 6 beschikbare slaapkamers.– Waarborgsom is 1x de maandhuur.– Ruime achtertuin en een carport.– Contractperiode is voor onbepaalde tijd.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Delfzijl, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oslofjord – 9933VE – Delfzijl via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delfzijl aan de Oslofjord en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delfzijl. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delfzijl wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delfzijl- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 480
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oslofjord in Delfzijl

Oslofjord in Delfzijl via Kamernet
Oslofjord in Delfzijl via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo