Oude Delft in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oude Delft - 2611BA - Delft beschikbaar per 2023-11-05 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oude Delft - 2611BA - Delft
** Dutch Speakers Only**Hallootjes! Het Papegaaienklooster zoekt een nieuw huisgenootje voor ons pittoreske huisje aan de Oude Delft!! We zijn een huis van 6 gasten en 6 chicks van verschillende Bachelor- en Masterstudies en zijn lid bij verschillende studentenverenigingen, waaronder Virgiel, Laga en verschillende studieverenigingen. We zijn een actief huis met veel gezellige huis activiteiten zoals huisavonden, Tour de chambres, HJ/kerst diners, bierproeverijen, huiswispo’s, huisweekenden en het jaarlijkse huisfeest. Spontane escalatie avonden vinden regelmatig plaats met huis-, club- en commissiegenootjes, maar natuurlijk kunnen we ook genieten van een avond goed bankhangen met een film en/of wijntje. Het Papegaaienklooster is te vinden achter de mooiste gevel van Delft, tegenover het legermuseum en naast CSR; super centraal en met een mooi uitzicht over de Oude Delft. Binnen 5 minuutjes fietsen ben je op de TU en het station is op loopafstand. Er komt een onderhuur kamer vrij in het huis met een oppervlakte van 24 m^2 en een huurprijs van €350 per maand.Lijkt het jou leuk om samen met ons te wonen, mee te gaan op huisweekenden/wispo’s, kerstdiners te hebben in de lente en heerlijk te knuffelen met onze huiskat Mies? Stuur dan een berichtje waarin je wat leuks over jezelf vertelt en met wat foto’s. (Eventueel een kort filmpje over jezelf is ook leuk!) Binnenkort krijg je te weten of je uitgenodigd bent voor de instemming die zal plaatsvinden eind oktober. Groetjes Het PapagaaienkloosterInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oude Delft – 2611BA – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Oude Delft en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oude Delft in Delft

Oude Delft in Delft via Kamernet
Oude Delft in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo