Oude Delft in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oude Delft - 2611BB - Delft beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oude Delft - 2611BB - Delft
Er komt een grote kamer in een studentenhuis aan de Oude Delft vrij. De kamer is +-17 m2 en heeft een kast, bureau en bed. Alleen een matras (140 cm) mist nog. Verder is er een grote tv-kamer, keuken en tuin. Verder is alles aanwezig. Elke week wordt er schoongemaakt in de gemeenschappelijke ruimtes.Het eind van de periode is nog te overleggen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oude Delft – 2611BB – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Oude Delft en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 525
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oude Delft in Delft

Oude Delft in Delft via Kamernet
Oude Delft in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo