Overschiesestraat in Schiedam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Overschiesestraat - 3112HH - Schiedam beschikbaar per 2023-12-18 in het mooie Schiedam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Overschiesestraat - 3112HH - Schiedam
Te huur gemeubileerde kamer vanaf €550,00 p/maand inclusief, met gebruik van keuken/douche/toilet/internet op zeer goede locatie in het hartje van Schiedam op 5 min. loopafstand van station Schiedam/centrum met treinen/metro/bussen/trams/parkeergelegenheid en winkelcentra in de straat/buurt aan het water de Schie en de wandelpromenade.Huurprijs vanaf €550,00 p/maand inclusief gas/water/electriciteit en internet + tv aansluiting en 1 maand borg.En te huur gemeubileerde kamer met keuken,douche en toilet voor € 500,- p/maand inclusief gas/water/electriciteiten 1 maand borg in Hoogvliet (Rotterdam) in een rustige woonwijk dichtbij winkelcentrum.Inschrijving is mogelijk.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Overschiesestraat – 3112HH – Schiedam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Schiedam aan de Overschiesestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Schiedam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Schiedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Schiedam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Overschiesestraat in Schiedam

Overschiesestraat in Schiedam via Kamernet
Overschiesestraat in Schiedam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo