Parallelweg-Zuid, Nieuwerkerk Aan Den in Nieuwerkerk aan den IJssel via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Parallelweg-Zuid) is een mooi in Nieuwerkerk aan den IJssel welke per Mon, 22 Jan 2024 15:44:03 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Parallelweg-Zuid) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Parallelweg-Zuid)
Per Juli 2024 komt deze volledig gemeubileerde 2 onder 1 kap eengezinswoning beschikbaar voor de verhuur aan de Paralelweg Zuid in Nieuwerkerk aan den Ijssel. Deze woning ligt aan de rand van de woonwijk, Zuidplas, vlakbij het “oude“ dorp met winkels, horeca en de kerk als een herkenbaar centraal historisch gebouw. Via de dijk per…

Appartement in Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Parallelweg-Zuid) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Parallelweg-Zuid, Nieuwerkerk Aan Den  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nieuwerkerk aan den IJssel- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 2995.00
Aantal m2 – 120
Aantal kamers – 4

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Parallelweg-Zuid, Nieuwerkerk Aan Den in Nieuwerkerk aan den IJssel

Parallelweg-Zuid, Nieuwerkerk Aan Den in Nieuwerkerk aan den IJssel via Papayo.nl
Parallelweg-Zuid, Nieuwerkerk Aan Den in Nieuwerkerk aan den IJssel via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo