Parmentierlaan in Amstelveen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Parmentierlaan - 1185CZ - Amstelveen beschikbaar per 2024-02-01 in het mooie Amstelveen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 8 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Parmentierlaan - 1185CZ - Amstelveen
**2** **huisgenoten gezocht! 20-26, Amstelveen (10 min van Amsterdam), 500 euro incl., vanaf 1 februari 2024 (voor 1 jaar).**+evt. onderhuurder gezocht vanaf 26 jan – 3 maart 2024 (in Renée’s kamer), 300 euroHi, wij zijn Renée en Marit. Sinds een jaar wonen we samen en zijn nu op zoek naar nieuwe huisgenoten, omdat Femke en Erik ons helaas gaan verlaten. We zijn een gezellig en betrokken huis. We eten regelmatig samen (voorkeur vega) , proberen nieuwe sporten uit maar een avondje bankhangen slaan we ook niet over. Vanaf februari komen er twee kamers in ons huis vrij, deze zijn tot februari 2025 beschikbaar. We zijn op zoek naar een creatieve, sportieve, open minded en gezellige huisgenoot die voor een paar euro (3) per maand een abonnement op de Volkskrant met ons wilt delen. Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen en denk je dat je in ons huis past? Stuur gerust een berichtje; liefst waarin je jezelf voorstelt en een foto die bij jou past. Hieronder een beetje over ons:Renée: Ik ben 22 jaar, en studeer audiovisueel ontwerp (jaar 3) aan de Willem de Kooning Academie. Maar ik ben vooral bezig met wielrennen, wat ik op continentaal niveau doe (semi-prof). In mijn vrije tijd houd ik van buiten zijn, muziek maken, knutselen en leuke dingen doen met mensen waar ik van houd. Ik heb een vaste relatie, dus mijn vriend is ook vaak bij ons in huis (ook wel de huismascotte). Marit: Ik ben 20 jaar en studeer aan de HKU (Writing for Performance). Ik vind het leuk om naar het theater te gaan, wandelingen te maken, drankjes te drinken met vrienden en ben altijd wakker te maken voor een goed gesprek over feminisme.**Extra informatie (lees dit ook door als je geinteresseerd bent)**Over het huis en de kamerWe huren het koophuis Parmentierlaan op Funda onder de leegstandswet. We hebben een grote keuken op de begane grond en woonkamer op de eerste verdieping. We hebben een balkon. We slapen eigenlijk alleen in de slaapkamers en omdat de gemeenschappelijke ruimtes zo groot zijn maakt het niet uit dat de slaapkamers klein zijn. Kamer eerste verdiepingDeze kamer is licht, heeft een eigen balkon, maar is klein (2 x 3,3). Erik heeft een eenpersoonsbed als hoogslaper ingebouwd, maar je kan dit ook gewoon als opslag gebruiken. Er zijn wat kastjes ingebouwd naast de deur en er ligt vloerbedekking. De omgevingWe wonen op een mooi plekje in Amstelveen, midden in een parkje, waar we regelmatig een boek lezen in de zon op balkon of bij het water naast het huis. Het is op loopafstand van het Oude Dorp, stadshart, tram/bus, en het Amsterdamse Bos en de Poel, waar je kan zwemmen. Perfecte huisgenootNederlands-sprekendPré: geen roker, boulder/wielren/theater-enthousiasteling (of iets dergelijks). Links politiek georienteerd. Vega(n)/ Pescetarier.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Parmentierlaan – 1185CZ – Amstelveen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amstelveen aan de Parmentierlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amstelveen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amstelveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amstelveen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 8
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Parmentierlaan in Amstelveen

Parmentierlaan in Amstelveen via Kamernet
Parmentierlaan in Amstelveen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo