Paslaan in Apeldoorn via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Paslaan - 7311AL - Apeldoorn beschikbaar per 2024-10-01 in het mooie Apeldoorn. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Paslaan - 7311AL - Apeldoorn
We verhuren in ons prachtige huis twee kamers met ingang van 1 oktober a.s. De badkamer en keuken wordt met 1 ander persoon gedeeld. Huurperiode is ruim 6 maanden.Aangezien we in het najaar een aantal weken op vakantie zijn, zou het mooi zijn als de kamerhuur gecombineerd kan worden met huisdier oppas maar dit is geen verplichting.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Paslaan – 7311AL – Apeldoorn via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Apeldoorn aan de Paslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Apeldoorn. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Apeldoorn- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 525
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Paslaan in Apeldoorn

Paslaan in Apeldoorn via Kamernet
Paslaan in Apeldoorn via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo