Paterswoldseweg in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Paterswoldseweg - 9728BA - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Paterswoldseweg - 9728BA - Groningen
Huisgenoot gezocht (V) Vanaf 1 april komt er bij ons een kamer vrij! De kamer is ongeveer 13 m2. Deze kamer was eerst de woonkamer, maar nu zal er een mooie woonkamer komen van 22 m2. Wij zijn opzoek naar een gezellige huisgenoot die het leuk vind om af en toe gezamenlijk te eten of een film avondje te houden. We zijn nu met zijn 2en, allebei zitten wij in ons tweede jaar psychologie. Iemand die ongeveer in dezelfde periode van hun studie zit zou leuk zijn, maar dit is niet noodzakelijk. Als je interesse hebt stuur dan even een berichtje waarin je wat over jezelf verteld en dan zullen wij laten weten of je binnenkort een keertje langs kan komen :)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Paterswoldseweg – 9728BA – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Paterswoldseweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 409
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Paterswoldseweg in Groningen

Paterswoldseweg in Groningen via Kamernet
Paterswoldseweg in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo