Paterswoldseweg in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Paterswoldseweg - 9727BB - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Paterswoldseweg - 9727BB - Groningen
Per direct een leuke kamer vrij in een sfeervol eind jaren dertig benedenwoning met mooie tuin in Groningen! Één kamer staat leeg waardoor ik een leuke, nette en gezellige man of vrouw zoeken. Je nieuwe huisgenoten worden 1 man en 1 hond. Ervaring met honden een pre. Daarnaast zou ik het leuk vinden om eens in de zoveel dagen samen te eten of naar de stad te gaan, maar niets is verplicht!De woning is stijlvol, strak en compleet gemoderniseerd. Met een heerlijke diepe achtertuin op het westen en een balkon op het oosten kun je genieten van de ochtend- en late avondzon. Dat alles op zo’n mooi plekje, dichtbij het bruisende centrum van de stad, om de hoek het NS hoofdstation, het stadspark én met de supermarkt op zeer korte loopafstand. Ideaal plaatje toch?De kamer is een lichte kamer van 14 m2 en heeft een balkon op het oosten! De vloer is zoals op de foto, gordijnen niet aanwezig. Er bevinden zich een gezamenlijke woonkamer, een keuken, een badkamers en 2 wc’s in het huis. Hiernaast hebben we beneden ook nog een fietsenstalling, dus zo kan je altijd veilig je fiets stallen.Lijkt het jouw leuk om met mij in dit huis te wonen? Reageer dan snel op deze advertentie en vertel wat leuks over jezelf. Een foto zie ik ook graag!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Paterswoldseweg – 9727BB – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Paterswoldseweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Paterswoldseweg in Groningen

Paterswoldseweg in Groningen via Kamernet
Paterswoldseweg in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo