Paterswoldseweg in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Paterswoldseweg - 9727BR - Groningen beschikbaar per 2023-11-22 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 64 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Paterswoldseweg - 9727BR - Groningen
TE HUUR AANGEBODEN: Appartement aan de Paterswoldseweg 200 te Groningen- no international -Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is 64 m² groot met een aparte berging van 9 m². De ligging is tegenover het Stadspark vlakbij het Emmaviaduct en op een paar minuten loopafstand van het station. Het is als volgt ingedeeld:- Woonkamer 22 m²- Balkon voor 2 m²- Entree/hal 10 m²- Twee slaapkamers van resp. 13 m² en 10 m²- Aparte keuken van 6 m² voorzien van combioven en vaatwasser- Apart toilet- Aparte douche met wasbak- Balkon van 7 m² achter over de gehele breedteHet appartement wordt nog dit jaar voorzien van kunststof kozijnen voor, waarna het energielabel naar B zal gaan. Verder is alles voorzien van dubbel glas en een moderne c.v. ketel.De kale huurprijs is € 1.250,- per maand. Aanvaarding per 22 november 2023 of in overleg.Het huurcontract is 2 jaar en gaat na overleg over in onbepaalde tijd.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Paterswoldseweg – 9727BR – Groningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Groningen aan de Paterswoldseweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1250
Aantal m2 – 64
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Paterswoldseweg in Groningen

Paterswoldseweg in Groningen via Kamernet
Paterswoldseweg in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo