Pauwenkamp in Maarssen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Pauwenkamp - 3607GV - Maarssen beschikbaar per 2023-10-01 in het mooie Maarssen. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 40 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Pauwenkamp - 3607GV - Maarssen
Studio op 2e verdieping. Mooie nieuwe ruimte. Eigen woon/slaapkamer, keuken (met vaatwasser en combi-oven/magnetron), badkamer met wasmeubel en douche, aparte toiletruimte, wasmachine aansluiting. Internet is in het huis aanwezig. Borg is één maand huur. Geschikt voor 1 persoonInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Pauwenkamp – 3607GV – Maarssen via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Maarssen aan de Pauwenkamp en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Maarssen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Maarssen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Maarssen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 790
Aantal m2 – 40
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Pauwenkamp in Maarssen

Pauwenkamp in Maarssen via Kamernet
Pauwenkamp in Maarssen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo