Paxlaan in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Paxlaan - 2613GC - Delft beschikbaar per 2023-03-17 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 8 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Paxlaan - 2613GC - Delft
Hi kamerzoekende meiden,Wij zoeken een nieuw huisgenootje voor in ons huis aan de Paxlaan in Delft! Wij wonen (inclusief jou) met drie. We zijn allebei derde jaars bachelor en actief bij een vereniging (DSC en Asopos). Elke week hebben we huisavond, maar ook op andere dagen zijn we vaak in de GR te vinden om een filmpje te kijken of samen aan de keukentafel te studeren. De kamer is 8 m2 en komt per half maart vrij. De huur is 275 inclusief. Het huis beschikt naast jouw kamer over een GR, tuin, washok, grote badkamer met bad (en fantastische vloerverwarming), en onze huisplant Fred. Het huis is ongeveer drie stappen van het centrum vandaan en na een avondje Lorre kan je zowat rollend naar huis. Lijkt het jou leuk om bij ons te komen wonen? Stuur dan voor 27 februari een berichtje!Liefs,Huize Kippenhok (Fleur en Rosa)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Paxlaan – 2613GC – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Paxlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 275
Aantal m2 – 8
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Paxlaan in Delft

Paxlaan in Delft via Kamernet
Paxlaan in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo