Peizerweg in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Peizerweg - 9727AN - Groningen beschikbaar per 2023-03-09 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Peizerweg - 9727AN - Groningen
*English speaking only *DREAM, STUDY, PLAY!The Village Groningen is een hotel met alleen internationale studenten en alle comfort, your home away from home!In totaal zijn er 216 kamers, speciaal voor internationale studenten. Onze studenten komen van over de hele wereld.The Village is een campus voor internationale studenten en biedt:Een centrale lounge area game area (met alles wat je maar wenst); buitenruimte; een indoor professionele Gym 24/7; een outdoor voetbal- en volleybalveld; een wasruimte met slimme wasmachines die hun eigen wasmiddel doseren; een studieruimte; 216 kamers, gemeubileerd en met bedlinnenservice; supersnel internet, we hebben 2 TB internet en last but not least: 215 huisgenoten van over de hele wereld!The Village ligt aan de Peizerweg, met de fiets ben je binnen 8 minuten in het centrum.Op elke verdieping zijn er 18 kamers, 2 keukens, 8 toiletten en 8 douches.De kamers zijn allemaal compleet ingericht, met IKEA meubels. De minimale verblijfsperiode is 1 maand en het maximale verblijf is 12 maanden. Er is een borg, die gelijk is aan een maandelijks bedrag. De borg wordt terugbetaald na de einddatum van uw hotel overeenkomst.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Peizerweg – 9727AN – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Peizerweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 540
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Peizerweg in Groningen

Peizerweg in Groningen via Kamernet
Peizerweg in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo