Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Peulenstraat - 3371AS - Hardinxveld-Giessendam beschikbaar per 2023-08-18 in het mooie Hardinxveld-Giessendam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 45 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Peulenstraat - 3371AS - Hardinxveld-Giessendam
Beste potentiële huisgenoot,Bedankt voor het lezen van deze beschrijving. Houd er rekening mee dat deze woonruimte *exclusief aanbod voor vrouwelijke* kandidaten is. We verzoeken mannelijke kandidaten vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.De beschikbare huurprijs is €500, inclusief allenutsvoorzieningen.We zijn op zoek naar een nieuwe vrouwelijke huisgenoot die studeert of werkt in de omgeving. Dit appartement met twee kamers biedt meer dan 45 vierkante meter aan ruimte, wat voldoende is voor twee personen. Als je waarde hecht aan het samenwonen met een vriendelijk en attent persoon, dan is dit een uitstekende kans voor jou.In tegenstelling tot veel studentenaccommodaties die vaak rommelig en vatbaar voor schimmel zijn, is dit huis onlangs gerenoveerd. Je zult een ruime woonkamer vinden om te eten en te ontspannen, een goed uitgeruste keuken, schone badkamers en een prachtige tuin.Laat me een paar extra voordelen benadrukken:1. De maandelijkse huurprijs van €500 is inclusief alle kosten, inclusief een Smart TV en supersnel 100 mbps internet. Dus, Netflix en ontspanning wachten op je!2. De locatie is gunstig gelegen op slechts 5 minuten afstand van Gorinchem en 30 minuten van Rotterdam en Utrecht.3. Je hoeft je geen zorgen te maken over het meubileren van het huis, want het is al uitgerust met alles wat nodig is voor comfortabel wonen.4. Ik ben een vriendelijk en behulpzaam persoon die graag anderen helpt, vandaar dat ik deze kans bied.Als je geïnteresseerd bent om in dit mooie huis te wonen, voel je dan vrij om me een bericht te sturen of contact op te nemen voor meer informatie. Ik ben meer dan bereid om extra details te verstrekken en een bezichtiging te regelen.Tot ziens!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Peulenstraat – 3371AS – Hardinxveld-Giessendam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Hardinxveld-Giessendam aan de Peulenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hardinxveld-Giessendam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Hardinxveld-Giessendam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hardinxveld-Giessendam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 45
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam

Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam via Kamernet
Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo