Pioenstraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Pioenstraat - 8922BX - Leeuwarden beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Pioenstraat - 8922BX - Leeuwarden
Een woning in de bloemenbuurt, vlakbij Stenden en stadscentrum, verhuren wij 4 kamers.Er is een gezamenlijke huiskamer. Keuken, douche en toilet moet je delen met de overige 3 bewoners. Huis heeft een droger, wasmachine, koelkast en vaatwasser. Tevens snel internet aanwezig en inbegrepen in huurprijs!Je bent samen met je medebewoners verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gezamenlijke ruimtes.Miv 1 april 1 kamer op de begane grond beschikbaar. 15m2 met houten vloer en erker. €405 incl + borg is maandhuur.Vrijblijvende bezichtiging is altijd mogelijk!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Pioenstraat – 8922BX – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Pioenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 410
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Pioenstraat in Leeuwarden

Pioenstraat in Leeuwarden via Kamernet
Pioenstraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo