Plataanstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Plataanstraat - 7545MX - Enschede beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Plataanstraat - 7545MX - Enschede
Wij zijn Huize Casanova en wonen met z’n 9’en (5 mannen, 4 vrouwen) in een net maar gezellig studentenhuis.Op dit moment komt er één kamer vrij in ons pracht huis, omdat Anouk ons gaat verlaten. Daarom zijn wij bij voorkeur opzoek naar een vrouwelijke huisgenoot.In ons huis eten we bijna elke avond met de aanwezigen samen en zijn we ook niet vies van een borreltje in onze ruime, net opgeknapte, woonkamer. Naast zuipavonden hebben we ook onze rustige momenten waarbij we een (huis)serie of filmpje kijken op de bank. Elke avond is er wel iemand in de woonkamer te vinden. In de zomer chillen we ook vaak op het dakterras of in het volkspark.Daarnaast hebben wij ook één keer per maand een huisavond waar we vaak ook in de stad eindigen. Verder hebben elk jaar ook nog wat speciale feestjes zoals een oud-huisgenoten BBQ en een kerstdiner.Er is mogelijkheid om later door te schuiven naar een van de grotere kamers in het huis. Lijkt het jou leuk om ons nieuwe huisgenootje te worden? Stuur dan een berichtje en wie weet zie wij jou dan op onze hospiteeravond op 15 maart!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Plataanstraat – 7545MX – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Plataanstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 283
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Plataanstraat in Enschede

Plataanstraat in Enschede via Kamernet
Plataanstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo