Pleinweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Pleinweg - 3083EG - Rotterdam beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Pleinweg - 3083EG - Rotterdam
Per 1 maart beschikbaar; ruime kamer in Rotterdam! Registreren mogelijk en zelfs verplicht!Binnen 8 minuten op loopafstand ben je bij het metrostation Zuidplein.Huis beschikt zich tot 2 ruime slaapkamers, 2 toiletten (vandaar dat je een eigen toilet krijgt) , 2 opbergruimtes binnenshuis + buitenshuis, 2 balkonnetjes, een moderne badkamer en moderne keuken. Tevens zijn de deuren van de slaapkamers op slot te draaien met een unieke sleutel. Je zal dit mooie huis delen met een aardige huisgenoot (mij). Enige eis dat ik van je verwacht, is dat je de huur kunt betalen. €725,- inclusief alles! Omdat ik met spoed op zoek ben naar een nieuwe huisgenoot kan het huis meteen bezichtigd worden.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Pleinweg – 3083EG – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Pleinweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 525
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Pleinweg in Rotterdam

Pleinweg in Rotterdam via Kamernet
Pleinweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo