Ploegstraat in Breda via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Ploegstraat - 4835AG - Breda beschikbaar per 2023-03-04 in het mooie Breda. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 60 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Ploegstraat - 4835AG - Breda
Op zoek naar een idyllisch huisje in alle rust maar in de stad? Eigen entree, eigen alles? Badkamer is een paar maanden geleden geheel gerenoveerd. Je hebt een grote woonkamer (met inbouwkast) en grote slaapkamer, een keuken met alle voorzieningen en badkamer. Ik woon zelf in het huis ernaast met mijn zoontje.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Ploegstraat – 4835AG – Breda via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Breda aan de Ploegstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Breda. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Breda- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 750
Aantal m2 – 60
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Ploegstraat in Breda

Ploegstraat in Breda via Kamernet
Ploegstraat in Breda via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo