Pluto in Waddinxveen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Pluto - 2743MS - Waddinxveen beschikbaar per 2021-10-20 in het mooie Waddinxveen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Pluto - 2743MS - Waddinxveen
Hello you! Zoek jij nog een leuke kamer midden in de Randstad? Je bent welkom in mijn huisje! Ik ben een vrijgezelle man met een vaste baan in de zorg en ik woon in een nieuwbouw eengezinswoning. Ik vind het erg leuk om mensen te ontmoeten en ik vind het ook prettig om wat bij te verdienen. Daar zal ik niet over liegen ;)Ik ben makkelijk in de omgang en uiteraard mag je gebruik maken van alle faciliteiten in m’n huis. Heb je interesse, stuur vrijblijvend een berichtje en wie weet gaan we elkaar een keer ontmoeten :-)Salut!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Pluto – 2743MS – Waddinxveen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Waddinxveen aan de Pluto en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Waddinxveen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Waddinxveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Waddinxveen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 750
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Pluto in Waddinxveen

Pluto in Waddinxveen via Kamernet
Pluto in Waddinxveen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo