Poelenburg in Zaandam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Poelenburg - 1504NN - Zaandam beschikbaar per 2023-01-17 in het mooie Zaandam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Poelenburg - 1504NN - Zaandam
Hallo allemaal,Een gemeubileerde kamer met een perfecte verbinding naar Zaandam station (15 min.), Amsterdamse centrum (25 min.) en Amsterdam Sloterdijk (15 min).De bushalte 395, 392 en 394 liggen op 1 minuut loopafstand.Dat geld tevens voor Lobeliusstraat waar o.a. een kapper,supermarkt en een steakhouse pizzeria.De opties in Zaandam centrum zijn shoppen (waaronder o.a. een groot centrum met de Primark en MediaMarkt), te gaan eten in een restaurant (turks, egyptisch, grieks, japans, wok, enz) of een drankje te doen op de Dam met allerlei clubs en terrasjes.Tot de bezichting!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Poelenburg – 1504NN – Zaandam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Zaandam aan de Poelenburg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zaandam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Zaandam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zaandam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 699
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Poelenburg in Zaandam

Poelenburg in Zaandam via Kamernet
Poelenburg in Zaandam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo