Poelestraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Poelestraat - 9712KC - Groningen beschikbaar per 2023-04-24 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 50 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Poelestraat - 9712KC - Groningen
Vanaf 21 april (exacte datum kan in overleg) ben ik opzoek naar een (onder)huurder voor mijn 2 kamer appartement. Het appartement zal beschikbaar zijn t/m 6 augustus 2023 (exacte datum kan in overleg) Het appartement wordt volledig gemeubileerd (onder)verhuurd, dus in eerste instantie hoeft (onder)huurder niks aan te schaffen. Het appartement bevindt zich in een appartementen/studio complex in de gezelligste uitgaansstraat van Groningen, oftewel hartje centrum.Mocht je vragen en/of interesse hebben, stuur mij een berichtje!(Exacte data kunnen worden besproken)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Poelestraat – 9712KC – Groningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Groningen aan de Poelestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1250
Aantal m2 – 50
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Poelestraat in Groningen

Poelestraat in Groningen via Kamernet
Poelestraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo