Poolsterlaan in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Poolsterlaan - 9742KR - Groningen beschikbaar per 2023-03-07 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Poolsterlaan - 9742KR - Groningen
Beschikbaar: 1 maart 2023Locatie: PoolsterlaanHuurprijs: €400,- euro inclusief G/W/E/TV/InternetPOOLSTERLAAN – Zeer nette tijdelijke studentenkamerGelegen aan de Poolsterlaan komt een tijdelijke studentenkamer beschikbaar. De kamer is ca. 16m2 groot. De keuken, douche, toilet en tuin deel je met 5 vrouwelijke huisgenotenDe kamer is beschikbaar van 1 maart 2023 tot 30 juni 2023.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Poolsterlaan – 9742KR – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Poolsterlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 400
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Poolsterlaan in Groningen

Poolsterlaan in Groningen via Kamernet
Poolsterlaan in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo