Poststraat in Tilburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Poststraat - 5038DH - Tilburg beschikbaar per 2023-10-09 in het mooie Tilburg. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Poststraat - 5038DH - Tilburg
Onderhuren Kamer in gezellig studentenhuis in hartje Tilburg! Heden tot eind juni, in overleg verlenging mogelijk.MANNELIJKE STUDENTEN!Ga jij komend jaar in Tilburg studeren (of studeer je hier al) en ben je opzoek naar een mooie kamer in hartje Tilburg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons huis ligt in de Poststraat wat betekent dat we op 2 minuten loopafstand van de winkels, het centraal station en de kroegen wonen.Als je bij ons komt wonen…- beschik je over een grote woonkamer met huisbar- heb je een ruime eigen kamer voor gemiddeld 350 euro per maand inclusief gas, licht, elektriciteit en een schoonmaakster 1x in de week- kun je jouw zomerdagen slijten op een ruim dakterras met de hele dag zon, een lounge set, barbecue en koele Coronatjes- kun je jouw fiets parkeren in onze eigen fietsenstalling- kun je genieten van het snelste internet en digitale tv met onder andere eredivisie, premier league, formule 1 etc.- beschik je over 4 douches, 3 toiletten, 2 wasmachines- zit je nooit alleen op de bank of aan de bar, want je woont met 14 andere studentenMaakt jou dit enthousiast? Wacht dan niet langer en stuur ons een bericht! Dan zien wij jou graag binnenkort bij ons aan de huisbar.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Poststraat – 5038DH – Tilburg via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Poststraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Tilburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Tilburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Poststraat in Tilburg

Poststraat in Tilburg via Kamernet
Poststraat in Tilburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo