Prins Bernhardstraat in Heukelum via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Anti-kraak - Prins Bernhardstraat - 4161AL - Heukelum beschikbaar per 2023-10-11 in het mooie Heukelum. Bekijk de details van deze Anti-kraak met een oppervlaktie van 80 m2 nu online of het wat voor jou is.

Anti-kraak - Prins Bernhardstraat - 4161AL - Heukelum
Stuk over de locatieVoor ons project in Heukelum zijn wij opzoek naar een enthousiaste bewoner(s) zonder huisdieren en kinderen met groene vinger! De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.Op deze locatie is het belangrijk om goed contact te hebben met de buurt. Een fijne en leefbare (woon)omgeving voor iedereen. Daarom vragen we je om je in te zetten voor de buurt; het helpen van de buren als dat nodig is en de omgeving netjes houden. Vind je het leuk om in de tuin te werken? Dan zit je hier zeker goed met een voor- en achtertuin! Het tuinonderhoud behoort tot de verantwoordelijkheid van de bewoner(s) en wij zien erop toe dat het netjes blijft.SelectieprocesBij het selectieproces wordt gekeken naar jouw motivatie en onderbouwing om hier te willen wonen. Lijkt deze woning je wat? Lees dan snel verder!Contract (en maandelijkse kosten)De woning wordt aangeboden op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand. De maandelijkse kosten zijn €440,00 per maand exclusief de kosten voor gas, water en licht. Het inkomen mag bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan €44.035 zijn. Het verzamelinkomen bij een meerpersoonshuishouden mag niet meer zijn dan €48.625.Zie jij deze woonruimte zitten en voldoe je aan de volgende voorwaarden?- Ben je 18 jaar of ouder?- Geen huisdieren?- Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?- Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de buurt?- Heb je groene vingers?- Sta je ingeschreven bij Alvast?- Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoelang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?Disclaimer:De foto’s betreffen een gelijksoortige woning, waarbij geen rechten kunnen worden ontleend aan de afbeeldingen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Anti-kraak – Prins Bernhardstraat – 4161AL – Heukelum via Kamernet.nl. Het Anti-kraak ligt in de stad Heukelum aan de Prins Bernhardstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Heukelum. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Anti-kraak in Heukelum wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Heukelum- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 440
Aantal m2 – 80
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Prins Bernhardstraat in Heukelum

Prins Bernhardstraat in Heukelum via Kamernet
Prins Bernhardstraat in Heukelum via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo