Prins Mauritsstraat in Zwolle via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Prins Mauritsstraat - 8019XS - Zwolle beschikbaar per 2023-10-09 in het mooie Zwolle. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Prins Mauritsstraat - 8019XS - Zwolle
Sfeervolle lichte zolderkamer met dakkapellen en (gedeeld) keukentje te huur, voor kalme, niet-rokende vrouw die schoon is op haar kamer, zonder kat of hond. Vrouwelijke huisgenoten. Huis centraal gelegen in groene en veilige wijk ‘Veeralleekwartier’, op loopafstand van stadscentrum, NS-station, HS Windesheim en 10 min. fietsen van ROC Deltion. Auto vrij parkeren voor de deur, fiets kan in afgesloten achtertuin. Dit is geen lawaaierig en vervuild studentenhuis, integendeel, corvee verplicht! Geen loslopende huisdieren, maar klein huisdier in kooi is welkom. Opzegtermijn: één volle kalendermaand. Duidelijk huurcontract. Maandhuur bij vooruitbetaling: € 500,-. Borgsom: € 700,-. De kamer wordt in beginsel gestoffeerd / ongemeubileerd verhuurd, maar enkele meubelstukken zijn beschikbaar. Interesse? Vraag via deze site een bezichtiging aan!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Prins Mauritsstraat – 8019XS – Zwolle via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Zwolle aan de Prins Mauritsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zwolle. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zwolle- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Prins Mauritsstraat in Zwolle

Prins Mauritsstraat in Zwolle via Kamernet
Prins Mauritsstraat in Zwolle via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo