Prinsestraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Prinsestraat - 7513AM - Enschede beschikbaar per 2024-02-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Prinsestraat - 7513AM - Enschede
Huurder gezocht voor een ruime kamer aan de rand van centrum Enschede.In ons gezellige gemengde huis wonen we met 4 in totaal. Per februari gaat er eentje ons helaas verlaten en het mooie Enschede inruilen voor Rotterdam, daarom zijn wij opzoek naar een nieuwe huisgenoot (m). Wij zijn een huis met werkenden en bachelor studenten die het overdag druk hebben, maar het ‘s avonds leuk vinden om gezellig samen te eten en daarna te blijven hangen. Dan kletsen we gezellig of kijken we een film of serie zoals bijvoorbeeld Lang Leve de Liefde. Ook hebben we jaarlijks een kerstdiner waar we heerlijk dineren met z’n viertjes en het dan afsluiten met een geweldig huisfeest. Ons huis ligt op 5 minuten lopen van het centrum Enschede, dus daar zijn wij (‘s avonds) ook nog wel eens te vinden :).De universiteit is +- 15 minuten fietsen en Saxion is praktisch in onze achtertuin (+- 5 min lopen). Ook wel de ideale locatie. De kamer is een ruime kamer van +- 25m^2 en in overleg kunnen er dingen worden overgenomen, zelfs de kratjes bier ;). Ben je nou helemaal enthousiast geworden twijfel dan niet om een berichtje te sturen met wie je bent en wat je doet. De hospiteeravond is op 17 januari en misschien nodigen we je wel uit en word jij onze nieuwe huisgenoot. Groetjes huize BacchusInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Prinsestraat – 7513AM – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Prinsestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 347
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Prinsestraat in Enschede

Prinsestraat in Enschede via Kamernet
Prinsestraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo