Professor Enno Dirk Wiersmastraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Professor Enno Dirk Wiersmastraat - 9713GJ - Groningen beschikbaar per 2023-03-15 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 17 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Professor Enno Dirk Wiersmastraat - 9713GJ - Groningen
Ik ben op zoek naar een huisgenootje uitsluitend een vrouw! Tussen de 24 en 29 jaar. De prijs is Exclusief GWL. De te verhuren ruimte 17m2, beschikt over twee aparte kamers met in beide kamers een inbouwkast. Verder worden de hal, keuken, toilet, badkamer en balkon gedeeld met mij en is het gehele appartement inclusief hal, badkamer, toilet, keuken, balkon en mijn kamer in totaal 72m2. Het appartement is 3,5 jaar geleden van top tot teen verbouwd dus alles is nog gloed nieuw. Tevens heeft de badkamer 1.5 jaar geleden nog een upgrade gehad en is die nog moderner dan die al was. Het appartement ligt op 5 minuten lopen van het UMCG en met nog geen 5 minuten fietsen bevind je je op de grote markt. Op 2 minuten loopafstand bevinden zich 4 bushaltes met een directe verbinding naar het hoofdstation. De jumbo zit letterlijk op de hoek met nog geen 80 meter afstand. Lijkt het je leuk een ruim appartement met eigen woon en slaapkamer te hebben en op een uitstekende plek met mij als huisgenoot? Stuur me dan een berichtje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Professor Enno Dirk Wiersmastraat – 9713GJ – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Professor Enno Dirk Wiersmastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 17
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Professor Enno Dirk Wiersmastraat in Groningen

Professor Enno Dirk Wiersmastraat in Groningen via Kamernet
Professor Enno Dirk Wiersmastraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo