Provincialeweg in Heiligerlee via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Provincialeweg - 9677PA - Heiligerlee beschikbaar per 2023-02-27 in het mooie Heiligerlee. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Provincialeweg - 9677PA - Heiligerlee
Huisvesting voor studenten/werkende omgeving Groningen (Winschoten) Huisvesting voor studenten of werkende per direct te huur. Gestoffeerde kamers, te huur, huurprijs verschilt per kamer, tussen €425 en €575 inclusief gas, water, licht en internet. Parkeergelegenheid op eigen terrein, ruime schuur voor opslag/fietsen en dergelijke en gezamenlijke tuin. In totaal 2 badkamers, 4wc’s en 2 keukens die je deelt met de medebewoners. Het pand is voorzien over veiligheidsvoorzieningen namelijk: brandmelders in elke ruimte, brandblussers in elke gezamenlijke ruimtes en vluchtroutes.Nog 2 ruime kamers beschikbaar. Borg is eenmaal de huur.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Provincialeweg – 9677PA – Heiligerlee via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Heiligerlee aan de Provincialeweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Heiligerlee. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Heiligerlee wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Heiligerlee- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 400
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Provincialeweg in Heiligerlee

Provincialeweg in Heiligerlee via Kamernet
Provincialeweg in Heiligerlee via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo