Putselaan in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Putselaan - 3073JM - Rotterdam beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Putselaan - 3073JM - Rotterdam
Fijne kamer met alle benodigdheden aanwezig. De woning wordt gedeeld met 2 andere jongens, waarvan beide studeren. De kamer voorzien van een gedeeld toilet, keuken en badkamer. Een wasmachine, vaatwasser, koel/vries combinatie, combi magnetron en een kookplaat zijn tot je beschikking. Servies, bestek etc is ook allemaal aanwezig.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Putselaan – 3073JM – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Putselaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Putselaan in Rotterdam

Putselaan in Rotterdam via Kamernet
Putselaan in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo