Raadhuisplein in Heerlen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Raadhuisplein - 6411HK - Heerlen beschikbaar per 2023-03-07 in het mooie Heerlen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 8 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Raadhuisplein - 6411HK - Heerlen
Het pand is reeds opgeknapt en beschikt over een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. De kamer die te huur is heeft een nieuwe vloer en is opnieuw geverfd, klaar voor een nieuwe huurder. De kamer ligt 3 min lopen van de binnenstad van Heerlen en met enkele minuten verder lopen bent u bij het openbaar vervoer. De kamer bevindt zich op de 3de verdieping waardoor je weinig last hebt van de mede bewoners. De keuken en badkamer deel je met 2 andere kamers.Er is een wasmachine aanwezig en wifi/internet/tv is ook beschikbaar tegen een meerprijs.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Raadhuisplein – 6411HK – Heerlen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Heerlen aan de Raadhuisplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Heerlen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Heerlen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 375
Aantal m2 – 8
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Raadhuisplein in Heerlen

Raadhuisplein in Heerlen via Kamernet
Raadhuisplein in Heerlen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo