Raadhuisplein in Heerlen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Raadhuisplein - 6411HK - Heerlen beschikbaar per 2024-06-05 in het mooie Heerlen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Raadhuisplein - 6411HK - Heerlen
Ben jij op zoek naar een gezellige, ruime kamer in het bruisende centrum van Heerlen? Zoek niet verder! Deze fantastisch ingedeelde kamer biedt alles wat je nodig hebt en meer!Waarom deze kamer perfect voor jou is:- Toplocatie: Gelegen in het hart van Heerlen Centrum, dicht bij alle voorzieningen.Comfort & Luxe: – 3 moderne keukens – 3 stijlvolle badkamers – 2 comfortabele toiletten – Een ruime en gezellige algemene ruimte – Een fijne buitenplaats om te ontspannen – Wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruikSplinternieuw: – Alles recent gerenoveerd en vernieuwd! – Nieuwe keukens en badkamers – Alle kamers voorzien van prachtig nieuw laminaat – Frisse, witte murenSuper Snel Internet: Ideaal voor werk en ontspanning!Schone Omgeving: Wekelijkse schoonmaak van de algemene ruimtes door een professioneel schoonmaakteam.Handige Faciliteiten: Vuilcontainers aanwezig voor al je afval.Extra Voordeel:- Inschrijven op dit adres is mogelijk en zelfs noodzakelijk!Kom Kijken! Wil jij deze prachtige kamer met eigen ogen zien en de sfeer proeven? Plan dan nu een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft!Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken en binnenkort woon jij misschien wel in je nieuwe thuis!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Raadhuisplein – 6411HK – Heerlen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Heerlen aan de Raadhuisplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Heerlen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Heerlen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 300
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Raadhuisplein in Heerlen

Raadhuisplein in Heerlen via Kamernet
Raadhuisplein in Heerlen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo