Rakstraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Rakstraat - 3034RG - Rotterdam beschikbaar per 2023-11-17 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Rakstraat - 3034RG - Rotterdam
ONLY DUTCH SPEAKERSNO STUDENTS!!!Wij zijn een huis van 3 mannen in de leeftijd van 26 en hebben beide een fulltime baan. Onze 3e huisgenoot gaat ons helaas verlaten en daarom zijn wij opzoek naar een geschikte huisgenoot!Om er zeker van te zijn dat wij bij jou passen; zijn wij opzoek naar iemand die net als ons minimaal 36 uur per week werkt. Verder vinden we het gezellig om samen een hapje te eten in de avond wanneer dat kan. Elke avond wordt er rekening met elkaar gehouden door te vragen wie er mee eet. We houden van een schoon huis en om de week komt er een schoonmaakster langs.Ben jij?Werkend, netjes, sociaal, hou je van een biertje, mario kart, fifa, (bij voorkeur feyenoord fan), tussen de 25 en 30?Dan nodigen wij jou graag uit voor een biertje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Rakstraat – 3034RG – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Rakstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 675
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rakstraat in Rotterdam

Rakstraat in Rotterdam via Kamernet
Rakstraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo