Rapenburchdreef in Utrecht via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Utrecht (Rapenburchdreef) is een mooi in Utrecht welke per Fri, 05 Apr 2024 04:12:23 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Utrecht (Rapenburchdreef) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Utrecht (Rapenburchdreef)
Te huur een ruime studio aan de Rapenburchdreef te Utrecht – Overvecht Alle gewenste voorzieningen liggen in de nabije omgeving. Op 900 meter afstand van de woning ligt winkelcentrum Overvecht, het winkelcentrum beschikt over vele winkels, supermarkten, restaurants etc. OV verbindingen zijn op loopstand aanwezig, het Centraal Station ligt op circa 15 minuten fietsafstand en…

Appartement in Utrecht (Rapenburchdreef) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Utrecht aan de Rapenburchdreef  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 912.50
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rapenburchdreef in Utrecht

Rapenburchdreef in Utrecht via Papayo.nl
Rapenburchdreef in Utrecht via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo