Rapenburg in Leiden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Rapenburg - 2311GD - Leiden beschikbaar per 2023-09-01 in het mooie Leiden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Rapenburg - 2311GD - Leiden
Vanaf 1 september is er bij ons een kamer vrij voor onderhuur. Ons huis ligt midden in het centrum van Leiden op loopafstand van de universiteit, het station en de UB. Wij wonen hier met 15 jongens, tussen de 18 en 24 jaar. De huur zal €480 bedragen en dit is inclusief de kosten voor licht, gas en water.De kamer ligt in het achterhuis afgesloten van de rest van het huis, en is daarom rustig en uitgesloten van overlast. De kamer deelt samen met 1 andere kamer een badkamer. Verder kan je gebruik maken van een gedeelde keuken, wc’s en was faciliteiten. De kamer is gemeubileerd maar de meubels mogen ook weg als je liever eigen meubilair gebruikt. Verder beschikt de kamer over 2 open klapbare ramen en verwarming.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Rapenburg – 2311GD – Leiden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leiden aan de Rapenburg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leiden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leiden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 481
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rapenburg in Leiden

Rapenburg in Leiden via Kamernet
Rapenburg in Leiden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo