Ratelaarstraat in Arnhem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Ratelaarstraat - 6832DJ - Arnhem beschikbaar per 2023-03-04 in het mooie Arnhem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 7 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Ratelaarstraat - 6832DJ - Arnhem
Leuke woning bestaande uit een hal, 4 kamers, badkamer en een keuken. De woning is voorzien van keuken met fornuis, koelkast, magnetron en wasmachine. De badkamer, keuken en wc worden gedeeld met 3 andere bewoners. De woning beschikt over een tuin en de woning is compleet gelamineerd. De woning ligt tevens aan de rand van het centrum (1 km). Voorzieningen op loopafstand bereikbaar! (Supermarkt, Bakker, cafetaria, winkels, openbaar vervoer, Arnhem centrum (1 km) en station (1,5 km) Beschikbaar Kamer (7 m2) € 395,- incl. g/w/e/ en internet / verdeeldVoor meer informatie of om een bezichtiging te plannen stuur dan een reactie.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Ratelaarstraat – 6832DJ – Arnhem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Ratelaarstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Arnhem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Arnhem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 395
Aantal m2 – 7
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Ratelaarstraat in Arnhem

Ratelaarstraat in Arnhem via Kamernet
Ratelaarstraat in Arnhem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo