Ravellaan in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Ravellaan - 3533JH - Utrecht beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Ravellaan - 3533JH - Utrecht
Hospi dag zondag 12 maart overdag.Dutch speaking onlyVan 1 Mei tot 1 September komt er een kamer vrij in ons appartement! Deze 4 maanden ga ik een rondreis maken door midden Amerika. Het appartement is gelegen aan de Ravellaan in Oog in Al, 5 minuutjes fietsen van Centraal Station. De slaapkamer die vrij komt is 10 m2 groot en heeft een ingebouwde kast, het gehele appartement is 80 m2 groot. De kamer en het verdere appartement zijn geheel gemeubileerd. Het huis bestaat verder uit een hele grote woonkamer, badkamer, wc en een balkon met mooi uitzicht! Verder kom je samen te wonen met 2 (mannelijke) studenten van 22 en 23 jaar. De huur is €550,- euro per maand inclusief gas, water, licht en Wifi. We zoeken:-Man/vrouw maakt niet uit-Minimaal 22+ jaar-Eind Bachelor student / MSc student / starter Onze hospiteerdag zal op 12 Maart zijn tussen 12:00-18:00, alleen reageren als je dan kan!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Ravellaan – 3533JH – Utrecht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Ravellaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Ravellaan in Utrecht

Ravellaan in Utrecht via Kamernet
Ravellaan in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo