Reaal in Leiderdorp via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Reaal - 2353TK - Leiderdorp beschikbaar per 2023-03-13 in het mooie Leiderdorp. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Reaal - 2353TK - Leiderdorp
Ben jij een student en opzoek naar een luxe, gezellige studentenwoning?StudentCity Leiderdorp bestaat uit 206 zelfstandige studentenwoningen. Elke woning beschikt over een eigen badkamer en keuken met inbouwapparatuur. Alle studio’s zijn gestoffeerd en luxe afgewerkt. Het betreft een duurzaam gebouw waarin alle studio’s energielabel A hebben.De studio-appartementen zijn beschikbaar in verschillende grootte en prijsklassen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, altijd geniet je van de luxe en het comfort dat (ver)nieuwbouw biedt.Onze studio’s zijn superfijn, lekker compact en betaalbaar. Maar soms heb je wat meer ruimte nodig. Bijvoorbeeld als je met vrienden of buren wilt koken en eten. Dat kan in de gezamenlijke woonkamer of de aangrenzende keuken. Als je rustig wilt studeren aan een groot bureau, kan dat in de huiselijke studeerruimte. In het gebouw is een gemeenschappelijke wasruimte aanwezig met Miele apparatuur. Op het grote dakterras, speciaal voor bewoners, zit je lekker in het zonnetje. In de fietsenstalling onder het gebouw parkeer je veilig en droog je fiets.StudentCity Leiderdorp ligt direct aan het Reaal, naast winkelcentrum Winkelhof. Het betreft een gunstige ligging nabij het centrum van Leiden. Er zijn voldoende voorzieningen (o.a. winkels, horeca, supermarkt) aanwezig in de directe omgeving. Ben je nu al enthousiast en zie je jezelf hier wel wonen?Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Reaal – 2353TK – Leiderdorp via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Leiderdorp aan de Reaal en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leiderdorp. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Leiderdorp wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leiderdorp- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Reaal in Leiderdorp

Reaal in Leiderdorp via Kamernet
Reaal in Leiderdorp via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo