Rembrandtlaan in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Rembrandtlaan - 7545ZL - Enschede beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Rembrandtlaan - 7545ZL - Enschede
Vanaf juli komt er een kamer vrij in ons huis, de kamer is beschikbaar tot november met grote kans op door verhuizen. Wij zijn allemaal master studenten geneeskunde, dus doordeweeks zijn we vrij druk met coschappen. We eten vaak samen, houden van een spelletjes avond of samen tv kijken. Het huis heeft twee balkonnen waarvan 1 op het zuiden dus altijd zon. Het is dichtbij 4 supermarkten, bereikbaar met de bus en ongeveer in het midden tussen de campus en het centrum.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Rembrandtlaan – 7545ZL – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Rembrandtlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 445
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rembrandtlaan in Enschede

Rembrandtlaan in Enschede via Kamernet
Rembrandtlaan in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo