Rembrandtstraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Rembrandtstraat - 8921EH - Leeuwarden beschikbaar per 2023-09-01 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 76 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Rembrandtstraat - 8921EH - Leeuwarden
Altijd al samen willen wonen met een vriend/vriendin in hetzelfde pand maar met je eigen voorzieningen?! Grijp dan nu je kans om ‘samen te wonen’ (want..toch ook weer niet) in een compleet gerenoveerde woning. 

Het betreft een pand in de Rembrandtstraat nabij het stadscentrum van Leeuwarden en op loopafstand van de Albert Heijn en het Mediaplein waar naast horeca en woonwinkels ook een sportschool gevestigd zit. 
Op de begane grond van het woonhuis bevindt zich een een doorzon-woonkamer met een gloednieuwe open keuken voorzien van vaatwasser, combi-magnetron en inductie kookplaat. Aan het einde van de woonkamer bevindt zich de ingang naar de badkamer waar een douche, wastafel en toilet zit en een ingang naar de aparte slaapkamer. Ook zit er een kleine maar hele fijne en onderhoudsvriendelijke achtertuin bij het pand. 

Via de trap in de hal op de begane grond kom je bij de studio op de tweede etage. We noemen het een studio omdat het een volledig open leefruimte is met een keukenblok, voorzien van dezelfde apparatuur als de keuken op de begane grond. Op de eerste etage bevindt zich in een aparte ruimte een tweede badkamer met douche, wasbak en toilet. 

De woning is volledig voorzien van laminaat, verlichting en raambekleding. Huursom: €1450,- incl g/w/l excl. heffingen
Aantal personen: 2 
Borg: €1450,-
Niet toegestaan: roken en huisdieren
Beschikbaarheid: 01-09-2023Huurder dient inkomensgegevens te overleggen (uit arbeid). 
Wanneer je op de woonruimte wilt reageren als fulltime student dan dient er een financieel garantsteller aangedragen te worden. 

(de bijgevoegde foto’s zijn van een soort gelijk pand van dezelfde aanbieder met exacte dezelfde kleuren, afmetingen, apparatuur en materiaalgebruik. De woning is af per 01-09-2023)

Ben je of zijn jullie geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en het eventueel inplannen van een bezichtiging.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Rembrandtstraat – 8921EH – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Rembrandtstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1450
Aantal m2 – 76
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rembrandtstraat in Leeuwarden

Rembrandtstraat in Leeuwarden via Kamernet
Rembrandtstraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo