Ribbeltsweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Ribbeltsweg - 7531BK - Enschede beschikbaar per 2024-03-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Ribbeltsweg - 7531BK - Enschede
Hey kamerzoeker!Ben jij op zoek naar een huis in Enschede? Een huis dat overal dichtbij ligt, maar waar je precies geen last hebt van al het lawaai van het centrum? Een huis waar je lekker je eigen ding kan doen, zonder verplichtingen, maar waar het ook gezellig is? Dan hebben wij misschien wel precies wat jij zoekt!Wij wonen nu met z’n drieën in dit huis aan de Ribbeltsweg, maar helaas gaat één huisgenootje ons verlaten en daarom zoeken wij jou! Wij zijn Marit en Joyce, beide 21 jaar, en zitten in ons eerste jaar van de master Technische Geneeskunde en derde jaar van de bachelor Mechanical Engineering. Naast onze studie hebben we ook onze eigen bezigheden zoals een baantje, sporten of een dispuut, maar we zijn ook vaak thuis te vinden. Door onze verschillende planningen en bezigheden, eten wij in principe niet samen. Wel zijn we altijd in voor een praatje in de keuken :).Voor een studentenhuis zijn we vrij rustig. Er zal bij ons thuis nooit een feest gaande zijn tot in de vroege uurtjes. Dat geeft de rust die je als student toch af en toe nodig hebt tussen studeren en het sociale leven door. Ook is het bij ons altijd vrij schoon. We hebben een schoonmaakrooster waarin iedereen elke week iets anders schoon maakt. Gelukkig kun je dit prima in een kwartiertje doen! De kamer die vrijkomt zit aan de voorkant, op de eerste verdieping. In de kamer zit een wasbak met warm en koud water, er ligt een laminaatvloer in en er hangen gordijnen. De kamer heeft een mooi groot raam, in een dakkapel. Achter het huis hebben we nog een fietsenschuurtje staan en hebben we een klein terrasje. De keuken, badkamer (met toilet) boven, toilet beneden en berging delen we met z’n drieën. Helaas hebben we geen woonkamer, maar de kamer is groot genoeg (16 m2) om hier zelf een bankje of lekkere stoel neer te zetten. De kale huur bedraagt 295 euro per maand. We betalen zelf gas, water, licht en internet. Op dit moment betalen we daar ongeveer 53 euro per maand voor.Qua ligging zitten we prima! Ons huis ligt net buiten het centrum. In zo’n 5 minuutjes fietsen sta je in hartje Enschede en binnen 8 minuten ben je bij het Saxion. Naar de UT is het zo’n 15 minuten fietsen, en een supermarkt (Jumbo en Aldi, en zelfs een Kruidvat) hebben we op 3 minuten loopafstand zitten. Ook de Lidl is dichtbij!Als je nu denkt: ja, dit is iets voor mij! Stuur ons dan zeker een berichtje over jou als persoon, wat je bezighoudt en waarom jij denkt dat je goed bij ons huis zou passen! Wie weet nodigen wij je uit voor een hospiteer gesprek! Deze zal ergens na de kerstvakantie plaatsvinden.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Ribbeltsweg – 7531BK – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Ribbeltsweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 295
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Ribbeltsweg in Enschede

Ribbeltsweg in Enschede via Kamernet
Ribbeltsweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo