Rietzangerstraat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Rietzangerstraat - 2623LW - Delft beschikbaar per 2023-10-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Rietzangerstraat - 2623LW - Delft
Wij, Maarten (29 j) en Bart(21 j) zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot(m/v) die rustig en gezellig is, niet bepaald geïnteresseerd in “het studentenleven” en ben je op zoek naar een rustige kamer op fietsafstand van het centrum? (ongeveer 15-20 minuten van TU) Het is een kamer in een tussenwoning met een ruime huiskamer, keuken en badkamer, leuke tuin met middag/avond zon. Op 24 september hoor je of we je uitnodigen voor een kennismaking en rondleiding, deze doen we op 28 september.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Rietzangerstraat – 2623LW – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Rietzangerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 400
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Rietzangerstraat in Delft

Rietzangerstraat in Delft via Kamernet
Rietzangerstraat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo